Over Ons

Ik ben vanaf 2008 een ZZP’er en heb vanaf de start van mijn bedrijf een uitgebreid en gevarieerde portofolio aan afgeleverd werk opgeleverd. Mijn werkzaamheden bevinden zich hoofdzakelijk in het grond- en loonwerk. U kunt hierbij denken aan bestratingen in diverse soorten oppervlaktes, het plaatsen van diverse soorten beschoeiingen, het aanleggen van tuinen en ga zo maar door voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Tevens heb ik een team van mensen om mij heen die ik kan inhuren voor de projecten, waardoor ik zowel grote als kleine projecten kan uitvoeren. Het leveren van maatwerk is voor mij vanzelf sprekend. Hierdoor zijn de mogelijkheden uitgebreid en krijgt u wat u wenst.

Door de ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan en ook heb op gedaan voor mijn tijd als ZZP’er kan ik u een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding leveren.

Wilt u liever de werkzaamheden zelf uitvoeren, maar de materialen bij mij bestellen of de machines bij mij huren. Dan is dat geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen zodat u een vrijblijvende offerte kunt ontvangen.

Ik vind het zeer belangrijk dat u tevreden bent, daarom doe ik alles in samenspraak met u. Wat u maar wilt, ik zal ervoor zorgen dat alles naar wens wordt gerealiseerd. Bij mij staat de klanttevredenheid hoog, huur ik vakkundig personeel in, krijgt u een specifieke en duidelijke offerte, kom ik mijn afspraken na en ben ik altijd bereikbaar.

Peter Leeuwis
Leeuwis tuinaanleg & bestratingen
Lage Giessen 59
4223 SJ Hoornaar
06- 11 48 30 62
pmleeuwis@gmail.com
KvK Midden- Nederland 30239100