Vlonders / Steigers

Wilt u van uw tuin en water te gelijkertijd genieten? Dan is een vlonder of steiger een unieke mogelijkheid. Voor het plaatsen van een vlonder of een steiger kunnen er diverse soorten materialen gebruikt worden zoals hout of kunststof. Wilt u graag een vlonder of steiger bij u tuin langs het water of een vlonder of steiger bij u aanmeerplek aan een recreatieplas? Dan is dit geen probleem voor mij.

Houten vlonder/ steiger
De meest voorkomende vlonder/ steiger is de hardhouten vlonder/ steiger. De hardhouten vlonder/ steiger oogt het meest natuurlijk en geeft een warme uitstraling. Tevens kunnen er ook andere soorten hout gebruikt worden voor de vlonder/ steiger. Door de uitstraling van een houten vlonder of steiger wordt de uistraling van uw tuin en de over verbeterd. En u kunt u meer zitplaatsen plaatsen creƫren of u boot aanmeren. De vlonder of steiger bestaat uit staanders van de vlonder, liggers van de vlonder en de vlonderplanken. U kunt er voor kiezen om de vlonderplanken met een ribbelstructuur te nemen of een gladde structuur.

Vlonder plaatsen
Het plaatsen van een goede vlonder of steiger is net zo belangrijk als het materiaal wat er voor wordt gebruikt. Hoe beter de vlonder of steiger geplaatst wordt, hoe meer plezier u er van heeft. Ik beheers de kwaliteiten voor het plaatsen van vlonders en steigers al jaren, waardoor de vlonder of steiger niet zal verzakken.